Gymnasium.

tänkte bara berätta lite om vilka gymnasium jag kommit in på/inte kommit in på!
skriver i ordning hur jag lagt till;

1. Bobergymnasiet(?) aware: KOM INTE IN!
2. Arlandagymnasiet - risk och räddning : KOM IN!
3. Cybergymnasiet - sam/ekonomi: KOM IN!
4. Mikaelelias teoretiska: sam/ekonomi: KOM INTE IN!
5. Jensen västra - barn och fritid: KOM IN!

Jag ska ju ändra lite och ta bort dom jag inte kom in på!
Den nya listan kommer se ut såhär;

1. Realgymnasiet - naturbruk/hästhållning
2. Arlandagymnasiet - risk och räddning
5. Jensen västra - barn och fritid

Erkänn att den ser naaajs ut haha!
men vet redan att jag kommer komma in på mitt första så det e ju skitbra! nackdel är att det ligger i uppsala mend et e ju bara att ta upptåget som sagt så ja haha!

 


put the past away.

Idag så har jag varit i skolan, asso jag vet att det e jävligt vanligt så bli inte chockade eller något men jaja så är det iaf!
Ikväll så ska jag iaf byta gymnasium val, kan skriva ett inlägg om vilka jag kom in på också och varför jag väljer att byta. hinner inte göra det nu för att jag måste städa mitt rum. någon som vill göra åt mig? lovar att ni hittar ett och annat.. haha!
Idag så började jag skolan SOM VANLIGT halv 9. Då hade vi projekttid, men jag satt bara inne på facebook hela lektionen haha eller snackade lite lite lite med Jonte om imorgon, ÅHH CP MONGO I HATE VALBORG! typ alla mina planer gick i sönder..
Men iaf back to skolan! Efter projekt så hade vi so och vi kollade klart på en film, som faktiskt var jätte bra! sorglig kanske men aja, efter det så åt vi iaf! mat.
Sen var det gympa och vi hade fotboll vilket ägeR? haha nöö men det var kul. jag sög. jag var bra. jag sög. jag var bra.
Sen hade vi lunch igen mohaha! så åt igen. tjockis som jag e. Efter lunchen så var det dags för svenska men jag satt bara vid datan och gjorde ingenting för jag orkade inte eller jag var klar men orkade inte läsa min bok som jag redan läst ett par tusen gånger!
Efter Svenskan så var det dags för Engelska och då hade jag, cassi, niklas och jimmy nationella prov muntliga i engelska vilket gick skitbra! det var ju jättelätt haha!
efter skolan så drog jag hem till pappa för att lämna gitas bankomatkort men jag stannade där så fick hon skjutsa hem mig sen! så jävla jobbigt att gå nu för tiden, usch..
vi drog iaf till Lindas pizzeria och köpte en varsin sallad som jag nu sitter och äter MOHAHHA sug på den ni!

Bilder från igår; och nej. jag brukar göra fjortis poooseer på kort!



HAHAHA ser ut som att jag har mustasch på sista bilden.. men vafan! SOMMARMUUSTASCH!!!

i don't want to know the new you.

HAHA video från förra veckan.. säger bara OMG! men gud vad vi hade kul asso haha tror vi skratta i 40min!


I want to here your voice.

om ni undrar över rubrikerna så försöker jag göra en låt. det e grym och handlar om hur fåglarna flyger runt och runt och sedan ramlar, skrattar och flyger iväg igen.

Idag så har jag varit i skolan vilket var helt ok faktiskt. jag somnade halv 3 inatt, så skulle jag gå upp klockan 6.
när klockan var  6 så kollader jag på klockan, somnade om till 7. kollade på klockan, råkade somna om till 8. FYFAN! och jag ska liksom gå hemifrån 20 över. Det bästa var nog att på dom 20minuterna så hann jag duscha, sminka mig, dricka oboy, fixa mig! så jag hann till skolan liksom och det tar 20-25min. Jag är verkligen sjukt jävla stolt över mig själv just nu!
I skolan så har jag bara skrattat som vanligt. Efter skolan så drog jag och Jennifer till stan och satte oss vid dramaten och käkade glass i solen! fast det blåste som FAN men det var ändå skitmysigt och roligt och trevligt och ojojoj kul!


who i want to be?

Jallajalla gummifralla jag vill ha frukost på sängen imorgon men tror jag icke sa nicke som en viss apa heter att jag kommer få. men jag e jävligt nyfiken och nicke nyfiken som är en apa som bor på min mamma lilltå.
fråga mig inte för svaret är ändå nej.

dagens låt!


gårdagen = GALET

hm.. ja .. igår.. gjorde kanske bort mig lite för mkt? nejdå! shit det e ju jag. hej.
ska jag ta allt från början? okej.
Började med att jag gick och mötte Jasse innan vi gick till Jonte. eller vi mötte Emelie som inte får heta ior längre utan Lukas haha! Efter det drog vi till Jonte iaf och då började allt med det BÄSTA! PIIIZZAAa<3 menmen e man gravid så måste man äta! ngn som fattar? nehe.
Efter det så satt vi och snackade lite och dansade. eller ja försökte lära mig deras dans men shit klumpen till jag klarade inte det hahah!
efter det så var jag lite med jonte och vi snackade hemlisar. Hon e lite sur på mig för att jag ska behålla vårat barn.. ska ju föda 10 maj!
Jag och Jonte har kommit på bästa namnet på vårat barn: Jonathan!
aja tiden gick iaf och sen skulle vi gå och möta Alexander och booys vid bussen. Kenneth ( Karin), Gustav(kepsen) Theodor (Tommy) Gabriel som inte hade något smeknamn tror jag.
Vi typ snackade lite och sedan så gick jag och Jonte med jasse till bussen för hon var tvungen att gå tyvärr, men hon hade glömt nycklarna så hon kom tillbaka sen mohahaha haha! men iaf när vi kom tillbaka så blev det dags för "Jag har aldrig" Klassiker fan.. men jag ville köra ryska posten för det var ju år och dar sen! men det var ingen annan som ville.
Vi körde iaf jag har aldrig som jag och Sofia ordnat! Asso vi skulle hitta 13 glas och det gick ju såå bra(Y) plast glas hit och shotglas dit vilket inte blev så lyckat men vafan vi fixade det iaf! Tror dom var det tråkigaste jag kört det med för att dom bara hela tiden " Jag har aldrig var i Thailand" WTF!?!? är det de bästa ni har att komma med? haha menmen blev bättre sen!
Sen körde vi sanning eller konka vilket funkade, killarna vägrade böga sig vilket var synd.
Efter det så var killarna tvungen att gå, liksom klockan var ju halv 12.. mm sent va!?
Sedan när dom hade dragit så satte vi oss i köket och snackade och hade skitkul verkligen till typ 3-4!
Kvällen blev verkligen skitlyckad iaf! På valborg kör vi igen! och då jävlar ska vi ha dubbelt så kul!

Karin, Issa, Sofia, Embla och ior!


Linda och Tommy!


Jag och JONTE!!!!! typ coolast i stan? HAHAAHAH bjuder..



vaart är festen?

förlåt för jag inte skrev igår, var ju på Gröna Lund efter skolan och sedan så drog jag till pappa och sov.
Skriver mer om grönan imorgon eller på måndag för att nu ska jag till Jonte som har fest men jag vill hellre kalla det för kalas för hon sa till mig att dom bjuder på bullar och saft! visst låter det som ett kalas eller är det kanske det som alla vuxna kallar krogen?

Alla ni får ha det så bra och komihåg en sak!!! Don't drink and drive!



don't give up.

Imorgon så är det den 23 april och då är det itne vilken dag som helst (förutom Niklas födelsedag! ;)) så är det då jag ska till Gröna Lund! Dagen innan Premiären! Min kusin ska jobba där i sommar så hon hade några biljetter som hon fick dela ut till kompisar och jag e ju en av dom för jag e så COOL! och jag tar med mig Jessica för hon e också så COOL! någon mer som vill hänga med? ring mig på 0707-det-får-ni-inte.
Det tråkiga är att det ska snöa imorrn men soo hahahah..
Det var så jävla kul i somras med Jennifer på gröna lund haha! Vi åkte en jävla massa men jag tror nog allt att vi mest åkte radiobilarna där vi träffade Micke och Axel haha! Skitkul det var verkligen! Hoppas det blir av i sommar igen <3

Jag ska tvinga med Jessica på ALLT imorrn.. eller inte allt, man kan ju glömma att jag åker frittfall! kommer ju skita på mig,och liksom vem vill de!?

Jag och Jennifer :D


HAHAa spegelrummet eller vad det heter! salen..?


GRÖNA LUND!


bildbomd = jordens undergång?

Nu har Jessica ÄNTLIGEN skickat alla bilderna som vi har tagit på lovet haha! stört vad långt tid det tog för mig att få dom men haha det är inte lätt när det e svårt!

är det såhär man ska se ut nu? inte titta i kamerna utan upp i luften..?


visst passar jag i glasögon?



HAHAH RESTEN VAR FÖR PINSAMMA SÅG JAG SÅ MU BÄ GNÄGG VOFF


I'm not in love anymore..

Håller på och gör hemgjort pizza mohaha inte alla som får sån lyx vaa..? nej för ni går och köper pizza era tjockisar! men det e fan något speciellt med att göra ehmgjort pizza, vet inte varför men det e bara så. Kommer ihåg när man var liten så sa mamma "idag blir det hemgjort pizza!" man bah; JAAAAAAAA
På pizzan har jag; Ost! Skinka! Banan! och lök! tror jag inte missat något..? brukar ha köttfärssås på också men det blir för jobbigt att ställa sig och laga och får se om jag ens kommer äta något för min mage..


Kiss me on the way

Ligger i sängen och kollar på Crossroads som Britney Spears är med i. Hon är som sagt min idol haha! och förebild..? kanske, kanske inte. Varför inte liksom?
Den e faktiskt grymt bra och rolig haha och han killen som kör dom i riktigt snygg. Känns som att jag jämt skriver om killar som e snygga? men många e faktiskt snygga så det så.
Jag hoppas verkligen att Britney Spears gör en till film snart!


I Miss You!

Är hemma idag pga jag e sjuk, magkatarr trodde mamma eller vad det heter.
Satt iaf och tänkte tillbaka ett år och tänkte på min prao i 8an.
Det var en av dom roligaste stunderna i mitt liv tror jag! Jag praoade på Stora Wäsby som är ett känt stall.
Jag praoade där med Ior, Jonte och Josse, det var skitkul förutom alla bråken som kanske var varje dag haha?
Varjde dag såg faktiskt typ likadana ut, Kom dit, tog ut alla hästarna och sedan mockade alla 40boxar eller vad det var ! Sen sopa stallet SKITRENT! rast, sen var det alltid någon annan plåga haha! Sen lunch, efter det hämta in hästarna från hagen, sedan börja sopa IGEN! sedan var det ut och rida sen en massa annat! Skitjobbigt verkligen men såå värt det.
Blev såklart kär i världens underbaraste häst där som jag nog var med hela tiden haha! Men blev så lycklig varje gång jag fick rida henne och ja, hon var en surtant men jag började ändå gilla henne!
Hon heter Cinnamon och e faktiskt kändis, hon har tagit silver i JSM  i CNC! slå den du hah!
Men hon e seriöst en av dom snällaste hästarna på denna jord även fast hon e surig av sig!



min låt..?

Jag har blivit helt galen i Magnus Weideskog. Han sjunger så bra och hans låter e så mysiga att lyssna på och dom har en slags budskap.
Ten av hans låtar passar SÅÅÅ bra in på mig haha! kanske är jag som gjort den..? hm..

1. Förlåt
Jag är vaken för sent, jag sover för länge
och jag stör dig ibland i din sömn
Jag får dig att ligga vaken om natten
om jag inte sover med dig
Jag har värdelös smak
när det gäller att välja vilket TV-program vi ska se
Jag låter hunden dra upp massa grus i vår säng
när jag är för lat för att torka hans ben

Jag vet att jag är svår att leva med

Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag gjort, eller borde ha gjort
Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag sagt, eller kommer att säga
Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt
Sanningen är att utan dig är jag ingenting värd

Jag avbryter dig när du pratar ibland och jag lyssnar inte alltid så bra
Jag har sönder din bil, jag kör upp din bensin
och jag lämnar den full med skräp
Jag försöker vara rolig med skämt som jag egentligen vet
att du inte tycker om
Jag glömmer att berätta om inbjudningar vi får
eller så berättar jag det alldeles för sent

Jag vet att jag är svår att leva med

Förlåt, förlåt, förlåt


för allt jag gjort, eller borde ha gjort
Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag sagt, eller kommer att säga
Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt

Sanningen är att utan dig är jag ingenting värt
 


PAPPA<3

Ska alldeles strax gå till pappa för jag ska vara med honom idag när han jobbar haha! Äntligen hitta jag ngt att göra!
Vet inte när jag kommer hem men om jag inte kommer hem allt för sent så hoppas jag att jag kan hitta på ngt med någon!







BREV TILL MRS. ENGLUND!

Åhh jag har fått breev och jag e överlycklig haha!
Det var från Ånge kommun.. hm..? jo juste! hade ju sökt till ett gymnasium där uppe opps!



Nähää.. kom visst inte in, men det var nog bara tur eftersom att jag ändå tänk tacka nej haha! Ville flytta härifrån för åh, sthlm suger! men äsch, får stå ut haha!

vad rimmar på plugga? skugga! fugga! sugga!

Nu täntke jag ta en liten paus ifrån pluggandet och lägga mig i badet! men sen kom jag på att vafan, man kan ju plugga i badet, så Varför inte? ;)


Pluggdag!

Idag så ska jag ABSOLUT inte göra någonting annat än att plugga hoppas jag.
Har ett prov jag ska göra imorgon som jag fick IG på!! men det var bara för jag fuskade hoppas jag haha nej men hann inte fuska klart för han kom på mig så aa jag får skylla mig själv!
Sen så har jag en "extrauppgift" i so som jag måste göra.
Jag har även svenska författare som måste göras.
sen har jag no som måste göras!
Matte för vi hat nationella snart.
JAG = KUL LIV = MOHAHHAA
Men man får se det positiva i det hela eller? man blir duktigt och lär sig något höh.


Nisse ligger breve mig.. hehe.

Idag är det tisdag! om någon undrade asso, och jag missade DH idag och jag e skitlack för det men whatevaah? det e ebara kolla på söndag!(Y) japp.

Idag så har jag bara vart i skolan, och den hände inge kul som vanligt haha skolan suger dase.
Efter skolan så åkte jag och Jennifer in till stan. Vi träffade Micke fort i kanske 5min? sen drog vi till skanstull för vi skulle träffa Tobbe. Vi gick ju fan skitlångt för att komma dit han var haha! skit jobbigt verkligen..mm.
Vi gick till vatten! vatten=sjö?havet?badkar? det e frågan!
Där träffade vi honom och Thomas? hette han så? nu döper jag honom till de!
Vi drog hem till Tobbe och var på hans rum och snackade och ah haha det var skoj, sen kom det en till kille som hette Simon! tror jag igen.. fortfarande en chansning! Vi fortsatte snacka om allt och inget, eller kanske inget och allt. Juste lovade han "Simon" ( han måste heta de:o) att jag skulle nämna honom i bloggen så nu har jag gjort det 2gånger så..! HEJ SIMON.
Efter ett tag så drog Jennifer hem och då så fortsatte vi med det som vi gjorde innan, snacka medans han
"thomas" spelade gitarr haha!
Efter ett tag så drog en efter en så tilllslut bled det bara jag och Tobbe men sen efter ett tag så var jag också tvungen att dra!

Thomas autograf som kommer bli stor när han e känd haha! kommer då lotta ut den i bloggen.
(ta det med en nypa salt eller peppar)

Ingen bra dag ullebulle

Idag så är det måndag men det e inte vilken måndag som helst utan det e den första måndagen för den här veckan för det här året! Det kommer ALDRIG bli den här måndagen igen. fan vad läskigt egentligen att tänka så.
Idag så var jag i skolan ( WOHO) började med mentorstid men ah inge rolig för vad gjorde vi? satt och snackade sen efter 5min sa mohsen okej ni kan gå.
Sen var det Engelska och jag gjorde hela engelskaläxan. Är fan fett stolt! Efter engelskan så var det dags för no och jag och mitt minne kommer inte ihåg vad vi gjorde.. eller vänta ska tänka. . .. .... .. .. Juste satt och snackade med Jennifer, erik, matte och lite chrille! det var skojj haha säger jag som skratta som vanligt..
Efter det så hade vi musik och jag försökte hitta ackord till Everytime med Britney spears. Det gick inte bra men ah.
Sen vare lunch KORV! men jag fick veggobullar sa hon att det hette så hm.. jag har ätit veggobullar!
På lunchrasten satt jag och en massa i klassen ute och stekte och snackade, men gick mest runt med issa och sjöng haha!
Efter lunchen så var det dags för svengelska och jag, Kati, jocke och matte satt och spela Yatzi! SOM JAG VANN SUCKERS!!!
Sedan var det matte och jag, jennifer, erik och matte satt bara och snacka om vad..? jani...
Efter skolan så drog jag, Jennifer och Tobias till donken och åt glass! Vi skulle plugga men vafan, vi hittade internet där så ja.. och sen så visade Tobias mig en massa saker med mobilen haha!
MIN DAG! KUL VA HIHIHIIH

Inte en bild från idag.

Hetare än solen? jag tror de.

Ulrik Munther är nog en av dom snyggaste killarna jag sett i HELA mitt LIV! stör mig på alla som säger att han e minder än han ser ut.. han e faktiskt 16år så det så haha!
Både fördel och nackdel är att han bor i Göteborg..
Fördel för det är ju att Göteborgare är ju alltid så snygga och deras dialekt GAAH haha!
Nackdel är väll att dom har ngt emot sthlmare verkar det som?`plus att det e långt bort..
men jaja!





Superavatar


HAN E FORTFARANDE MIN!!
Se men inte röra.. rör? DU dör!
Ta det med en nypa salt ;)


a good song is good!

sitter just nu hemma hos Jessica och tittar på när hon syr ihop en jacka och jag kan inte annat än erkänna att det kommer nog faila!
nu när jag e hemma hos jessica så kan jag iaf lägga in bilder så ska jag försöka få tag på dom andra bilderna som vi tagit dom andra dagar.

nu tror jag det e bestämt. JAG VILL BLI POLIS!!


I'm not a girl, not yet a women, because i am a superhero!

nu drar jag till stan med Jessica, tror vi bara sätter oss någon stans och snackar ut  om en massa som är mysss haha! Inge fint vänter här i storstaden men ah, får hoppas på sol framåt eftermiddagen. Ojj lät som en jävla väderprognos men aja, + att det e eftermiddag!!!
Men alla får ha det så bra och lek inte i sandlådan för då kan ni få sand innanför byxorn som icke är skönt!


NY DESIIIGGGNNNN

MOHAHAHAa äntlige ny header! haha bara jag som tycker den e lite småkul?
Det e ju jag plus mina älsklingar som är fan mitt allt!!! Nisse och Happy!
här sitter jag (läs ligger) i min säng, halv 2 på natten.. och fixar en ny header! känner mig skiittastolt! men funderar på att sova nu, så knorr på nosen och havre i krubban!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN HAPPY YET!!

idag är det ingen vanlig dag för idag är det min älskling Happy's födelsedag hurra hurra hurra!
Fyffaaan asso! redan 25år haha eller redan, en gammal gubbe e fan vad han är nu haha!
min lilla pensionär<3
visst, det känns skitjobbigt att han fyller år för att han blir såpass gammal menmen..

JAG ÄLSKAR DIG<3

Happy då - 1999
Happy Yet

Happy nu - 2010

Robot Unicorn Attack

haha har hittat världens bästa spel! och visst e det roligt!?
Och spelet är riktigt beroendeframkallat och låten gör ju inte saken lättare haha!



http://games.adultswim.com/robot-unicorn-attack-twitchy-online-game.html

Blah Blah BLA

Nu har jag kommit hem ifrån pappa.
Farmor och Jörgen var där och åt middag ( dom bor i skåne) så det var riktigt riktigt trevligt!
Skulle egentligen träffa en men det sket sig.
Dennis, min lillebror, har ju fått värsta magen haha! bara för han börjat spela hockey? har hört att dom ska ha skitfina magar hehe. eller e det dom som går runt med ölmage? hm.. måste ta reda på fakta där!
Nu ska jag nog bara chilla och tare lungt. e inte det typ samma sak? jo men jag är tjej och kan göra två saker samtidigt.
Ska nog ta en glass och kolla på film SOM VANLIGT! Vet bara inte vilken film, orkar itne se någon rolig utan vill gärna se någon som man bara kan småglo på, som man inte behöver hänga med så mycket i! vänta lite, nu vet jag vilken film man kan se då! PIPPI!...


Lillasyster!


Jag = tråkig helg?

Jag tror inte jag har så mycket planerat nu i helgen.
Hoppas någon hör av sig och vill hitta på ngt haha!? men aja, det fårt bli som det blir. annars får jag väll plugga? skulle INTE sitta helt fel asso, eller kanske ngn som vill göra mina läxor åt mig? det skulle isådanafall vara skitsnällt! HAHAHAa.. ironi assoo på hög nivå. kolla upp!

Nu ska jag gå och göra middag till min snällla mor och min snälla syster. om ni undrar vad dom heter så kommer jag berätta det någon gång i livet inte just nu bara för det tar så lång tid att skriva.

BLI INTE KÄR NU!!
För han e min..


just nu är det fredag natt/morgon?

Idag(igår) så var jag med Jennifer!
Vi träffades först och började våran åktur till sollentuna för att jag skulle köpa ett par brillor med dom såg så konstiga ut idag så nee... så vi åkte till stan istället, drog till cubus där och kollade på brillorna. var dom snyggare där? ne.. fast jag kan erkänna att jag ångrar lite haha! Efter det så drog vi till taco bar och käkade, gott? ja. blev jag tjock? ja.
efter det så drog vi till plattan och träffade micke i några minuter. hur många? 5max.
Sen så hämtade vi ut våra biljetter till bion. Vi såg Remember me.
Innan bion började så gick vi till wayne's och tog en varsin smoothie som var typ skitsur haha!
Vi kollade på filmen och vi grät. Så jävla bra/fin film men gud! shit! O M G!!! OMFG!!!! ROFL!!! ne. men.. SE DEN!!
efter filmen så ja.. tror seriöst ingen vet vad vi gjorde, knappt jag själv! men vi drog hem.

BjudArn!
 


Jusse <3 Bertil

Nu drar jag hem till Idaa och ska ha filmkväll men kommer kanske blogga när jag kommer hem!
Kommer cykla dit och jag är rosa pricken idag!




JJ dag!

Idag har jag vart med Jennifer som jag inte vart med på så sjukt länge haha!
Vi åkte först in till stan för vi tänkte äta någonstans men ville inte till något ställe där man vart så vi åkte till söder men hittade inget så det blev på drottninggatan(Y) Blev en varsin ceasarsallad som vanligt.
Efter vi suttit där i säkert över en timme så började vi leta efter ett cafe ( ja. vi e tjockisar.) Men det var för varmt inne i gallerian för en latte och för kallt ute för en glass, så vi satte oss ute och drack latte/te! smart vaaa?
Efter det så gick Jennifers brillor sönder! så vi åkte för att hitta nya och då hittade jag även mitt drömpar! mjau på det assoooo...!!!

Jennifer!


min sallad ;D


fika efter! (Y)


ERKÄNN FINA!?!?!?!


har funderat..och funderat.. och funderat..

läs rubriken.

Om 7-Eleven har öppet 24 timmar dygnet, 365 dagar på året, varför finns det lås på dörrarna?

Om du kväver en smurf, vad får han ansikte för färg?


Om superlim nu fäster på allting, varför fastnar det inte på insidan av tuben?

Varför är det aldrig upptaget när man ringer fel?

Får fisk kramp då de har ätit?

Om man har sex i baksätet och har säkerhetsbälte på sig - klassas det som då som säker sex?

Varför har kamikazepiloter hjälm?


Varför krymper inte fåren när det regnar?

Är sterilitet ärftligt?


ibland tänker man samma som förut

Nu ska jag dra ut och träffa Jessica, finns en massa att prata om. Sen åker jag inte till stan och träffar Tobias.
Bloggar mer när jag kommer hem ( och nu lovar jag det!!)



Buhuuh Jossiuw..

Nu har jag inte bloggat på länge igen! åhh..
skulle få bilderna av Jessica från både i lördags och söndags men tyvärr kunde hon inte skicka dom, men dom kommer snart så då får alla se dom så det så!

Idag har jag inte gjort annat än att kolla på film! Faktiskt sett 5½ stycken så det så!


American Virgin



En faktiskt bra film men kanske liite för mycket bröst HAHA!


It's a Boy Girl thing


haha skitbra verkligen! Fast kanske lite wannabe freaky friday?


500 Days of summer


Den var sådär, gullig lite rolig men mysig haha!


Welcome to the dollhouse


Eh..? hemsk, men ändå inte. lite småtråkig men som sagt. hemsk.


Another Gaymovie


Så iiinte min stil haha! kollade 5min kanske.. sen ne.. inte min smak!





Nuu drar jag ut (igen :o)

Ny dag, nya tag och nya andetag!
Nu drar jag till stan med Jessica och vi ska gå runt bara och värma oss i den varma solen som inte fanns såg jag nu..



VÄNTA!!! VAR ÄR MÖSSAN!?!?!?


DÄR :)


ut till en snut!

Nu drar jag ut och träffar Jessica. Jag har en jävla massa att berätta så gosh! och hon med! MOAHAHA
och så måste vi snacka lite skit.. HÖHÖ



kom precis hem.

 Vart ute och ätit med Mamma och Mormor. Vi åt på Tiger som ligger nere vid station och sen drog vi till Centrum och gick runt där. Var faktiskt riktigt mysigt och GUUD vad VARMT det har varit! Är helt chockad haha!
Ska kolla med Jessica om hon vill leka imorrn. Gud vad mysigt att åka till stan, sätta sig i gräset, sola + äta glass!! GAAH!

Jag och Mamma!


Mamma leker fjortis! erkänn het ;D


två drömmar i en?

Sover så konstigt nuförtiden! Inatt hade jag TVÅ drömmar i EN jag liksom hoppade mellan drömmarna och jag kommer ihåg drömmarna EXAKT!! men jag kommer alltid ihåg drömmar.. skitläskigt.
Imorse vid 8 så kom mamma in och väckte mig med frukost på sängen!
Hon hade vart på sjukhuset inatt och köpte donken frukost! 2 toast + latte = (Y)


I think i love you...

Har laddat ner hela sägon 8 med family guy nu som jag tittar på!
jag verkligen.. ÄLSKAR det programmet! kan skratta i timmar åt de haha!
Den bästa är ju Stewie som jag ÄLSKAR (pusspårumpan) han ska bli min. min. MIN.
Ni andra kan få Brian. för han e hund. Voff.




MIN!!!!!




Baby baby baby.. oohhh

Idag är det fredag och inte vilken fredag som helt utan lååånggg freeddaag. fattar inte? tycker dagen gått skitfort men jaja förmodligen bara jag som tycker de.
Har precis kollat på film och storbölat HAHA! låter som mig ju! shit pommefrites.
Kollade på A Walk To Remember och guud, en sån kille som han vill jag ha! GE MIG! NU!
Tänker inte  berätta filmen om någon vill se men vill ni böla så kolla på den. Fast den e fantastiskt bra!


Varför är alltid dom snygg bögar?

Nu snackar jag självklart om Adam Lambert!
Han e så enormt grymt fucking cp snygg!!! vill bara grr, bita honom!






Den handlar om att bjuda på sig själv som är det viktiga!

HEJ JAG HETER JOSEFINE ENGLUND MEN KALLAS ÄVEN FÖR JONTE/JOSSIUW OCH NU E DET SÅ ATT JAG HAR ETT TRÅKIGT LIV SOM INGEN FATTAR HUR KUL DET ÄR.




HAHA jag tappa godisen..




RSS 2.0